Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pressefoto: Monstrum
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Organisation vil opstille 6 flytbare hjemløseboliger i Aarhus

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Seks huse på 15 kvadratmeter med tekøkken står lige nu ved Sylbækvej i Aarhus, hvor de er bygget i samarbejde med hjemløse. Men de kan måske få en mere central plads i Aarhus. Organisationen Projekt Udenfor har nemlig ansøgt Aarhus Kommune om byggetilladelse til at stille dem op på en endnu unavngiven grund.

Det skriver Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen, som har talt med Aarhus Kommune, er der planlagt møde mellem Teknik og Miljø og Projekt Udenfor, og Lisbeth Pilegaard, direktør i Projekt Udenfor, oplyser til avisen, at »grunden er identificeret«.

»Vi har en stor opgave i at skabe byer med plads til alle, og med det her projekt bygger vi ikke bare boliger. Vi bygger hjem sammen med mennesker, der ofte har haft svært ved at føle sig hjemme i vores samfund og i sig selv. På den måde er tanken også, at projektet skal hjælpe husenes beboere med at nå frem til en følelse af hjemlighed, som handler om mere end en bolig,« siger Lisbeth Pilegaard.

Brøndby-virksomheden Monstrum, der har leveret store legedyr uden for Dokk1 på Aarhus Havn, har bygget fire af husene, og også organisationen 'Arkitekter uden grænser' har deltaget i projektet.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden