Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ny analyse fra Teknologisk Institut: Cirkulær økonomi er svær at praktisere

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Selv om interessen for cirkulær økonomi er stor, er det stadig svært at arbejde med den i praksis.

Mangel på efterspørgsel, teknologiske udfordringer og mangel på dokumentation af den miljømæssige effekt er udfordringer, alle led af kæden møder, konkluderer Teknologisk Institut efter en ny undersøgelse, hvor man har interviewet 10 aktører i den cirkulære økonomi med hver deres udgangspunkt.

Det skriver Byg Tek.

»Vi har fulgt sporet af byggematerialer fra dem, der laver byggematerialer, til dem, der designer de nye bygninger, og dem, der bygger dem, og derefter med nedrivere og genbrugsforretninger. For hver og en gælder det, at de skal have den relevante teknologi, at der skal være et marked, og at det skal give miljømæssig fornuft. Hvis kæden hopper af ved bare et led, så går den cirkulære økonomi i stå,« siger seniorspecialist på Teknologisk Institut, Stig Yding Sørensen, som står for analysen, til Byg Tek.

De interviewede til undersøgelsen har været materialeproducenter, arkitekter, entreprenører, rådgivere, håndværkere, affaldsbehandlere og genbrugsforretninger.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden