Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dreisling Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dreisling Ritzau Scanpix
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Frank Jensen: Byggeriet af Lille Vesterbro skal rykkes frem

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Overborgmester Frank Jensen (S) vil fremskynde udviklingen af Godsbanearealet som en ny bydel i København med næsten 10 år.

Det skriver Berlingske.

Oprindeligt var 2027 starttidspunkt for at udvikle arealet mellem Ingerslevsgade, Dybbølsbro, Vasbygade og Enghavevej, som Frank Jensen har givet arbejdstitlen Lille Vesterbro. Men den københavnske overborgmester oplyser til Berlingske, at området er blevet en del af forslaget til Kommuneplanen 2019, der skal vedtages i løbet af i år. Derefter skal kommunen udarbejde en helhedsplan for området.

Om alt går, som Frank Jensen håber, kan udviklingen af den sydlige del af området begynde i 2020, mens udviklingen af den nordlige del af området vil tage flere år.

Frank Jensen vil have opført 4.000 boliger på Lille Vesterbro med plads til nye fællesskaber og boformer, mens lokale kræfter mener, at området snarere skal have flere grønne områder og sportsfaciliteter.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden