Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Ny Fingerplan er trådt i kraft 8 dage efter høringsfrist

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er fart på i Erhvervsministeriet. Fredag, otte dage efter høringsfristens udløb, er regeringens nye Fingerplan, Fingerplan 2019, trådt i kraft.

Det oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Fingerplanen, der udgør den overordnede planlægning for de 34 hovedstadskommuner, var hovedelement i det hovedstadsudspil, som regeringen præsenterede 24. januar. Modsat flere andre af elementerne i hovedstadsudspillet kan ændringer i Fingerplanen gennemføres af den siddende regering uden at skulle finde opbakning til det i Folketinget.

»Jeg er glad og stolt over, at vi allerede nu får leveret på en meget lang række af de initiativer, vi har skitseret i regeringens strategi for Danmarks hovedstad. Planen her er med til at give hovedstadsområdet en tiltrængt vitaminindsprøjtning – fra Amager i øst til Lejre i vest og fra Gribskov i nord til Stevns i syd,« udtaler erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) i meddelelsen.

Erhvervsministeriet har modtaget 331 høringssvar til Fingerplan 2019, oplyser ministeriet i et høringsnotat. I høringsnotatet giver ministeriet sine kommentarer til de overordnede synspunkter i høringssvarene og fremhæver de ændringer, der er lavet i Fingerplan 2019 som følge af høringssvarene.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden