Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Masterplanen for Brovst føres nu ud i livet

Jammerbugt er i proces med at udvikle planer for alle af kommunens større byer. De næste to år gennemføres masterplanen for Brovst.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

For to år siden vedtog kommunalbestyrelsen i Jammerbugt en masterplan for Brovst. Nu har politikerne sat gang i gennemførelsen af masterplanen over de næste 2-3 år.

Da Brovst fik sin masterplan for to år siden var det et led i, at kommunen ønskede at »opbygge sin egen plankultur«, og ambitionen var at få nye masterplaner for de større byer i kommunen.

Masterplanen for Brovst skal »styrke byens bosætning, handelsliv, rekreative potentialer, forbindelser i byen, samt synliggøre lokale kulturmiljøer«.

Der er afsat 2 millioner kroner i 2019 og 3 millioner kroner i 2020 til realiseringen, fremgår det af referatet af kommunalbestyrelsesmødet 28. marts.

Åbningstrækket, som politikerne nu har frigivet en halv million kroner til, indeholder blandt andet etableringen af flere parkeringspladser i handelsgaden, et hegn til at forskønne en to år gammel plads, forskønnelsen af en smøge og en ny sti i byen.

Masterplanen rummer desuden planer for nye erhvervsområder, nye boligområder og omdannelse af arealer.

En anden af kommunens byer, Aabybro, er på vej til at få en plan for midtbyen. For nyligt vedtog Økonomiudvalget en råskitse med titlen 'Midtbyen først'.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden