Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Risiko for ny forsinkelse: Åbningstidspunkt for metro kan først offentliggøres i juni

Der er fortsat risiko for at Cityringen forsinkes, fremgår det af en orientering til Folketinget.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er stadig risiko for, at den københavnske metrocityring bliver forsinket – og et åbningstidspunkt kan først offentliggøres i juni måned, skriver BygTek.

Det fremgår af en orientering fra Metroselskabet til Folketinget, hvori selskabet peger på fire kritiske milepæle frem mod åbningen af Cityringen. Når man har opnået de fire milepæle med rimelig sikkerhed, kan man også informere om det forventede åbningstidspunkt.

To af milepælene, nummer et og fire, er opnået. Milepæl nummer tre, ’Trial Run’, er opnået i slutningen af april, dog med visse begrænsninger som følge af, at milepæl nummer to, ’Ready for Hand Over’ (RHO), ikke er nået. Den skulle være nået i slutningen af marts, hvilket ikke er sket.

Metroselskabet oplyser, at man ikke kan vurdere på nuværende tidspunkt, om forsinkelsen kan indhentes ved at optimere de resterende arbejder og tests yderligere.

»Det skal i den forbindelse også tages i betragtning, at det ifølge sagens natur bliver stadig vanskeligere at indhente forsinkelser på grund af den begrænsede tid, der er tilbage til færdiggørelse af Cityringen. Metroselskabet forventer at kunne udmelde åbningstidspunktet i juni måned,« oplyses det i orienteringen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Forsiden