Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sampension forlader ejendomsmarkedet i Aalborg: Byggeaktiviteten er for høj

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Pensionsselskabet Sampension forlader ejendomsmarkedet i Aalborg med en trecifret millionhandel.

Sampension, der er landets tredjestørste, har solgt sin eneste ejendom i Aalborg, Aagades Passage med 102 lejligheder, som selskabet selv byggede i 1993.

Det skriver EjendomsWatch.

»Helt overordnet så er det vores indtryk, at Aalborg en by, der deler investorerne i to dele. Der er dem, der tror, at den forventede vækst i Aalborg kan absorbere alt det, der bliver bygget og nærmest ser byen overtage Aarhus som Jyllands hovedstad. Og så er der dem, som vi tilhører, der mener, at den underliggende efterspørgsel og tilflytningsmønstre ikke rigtig berettiger den byggeaktivitet, vi ser, eller i hvert fald vil betyde et betydeligt pres på lejepriser og tomgang,« siger Søren Vendelbo Jacobsen, ejendomschef hos Sampension, til EjendomsWatch.

Han bemærker, at de seneste markedsrapporter viser, at lejeniveauerne i Aalborg er kommet under større pres på grund af det store udbud i byen.

Hvad ejendommen er blevet solgt for, oplyses ikke, men Søren Vendelbo kalder det »en attraktiv pris.« Den lokale investor Calum har købt ejendommen.

Jobs

Forsiden