Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ritzau Scanpix/Miriam Dalsgaard
Arkivfoto: Ritzau Scanpix/Miriam Dalsgaard

Her er det et arkivfoto af en demonstration foran den amerikanske ambassade i 2003.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Adserballe & Knudsen skal renovere den amerikanske ambassade

Den nordsjællandske entreprenørvirksomhed Adserballe & Knudsen skal stå for renoveringen sammen med amerikansk samarbejdspartner.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den nordsjællandske entreprenør Adserballe & Knudsen er blevet valgt til en stor opgave for amerikanske FDC, der arbejder for det amerikanske udenrigsministerium.

De næste tre år skal de to entreprenører arbejde tæt sammen om en omfattende renovering af den amerikanske ambassade på Dag Hammerskjöld Allé på Østerbro i København.

Det skriver Licitationen.

»Det er et projekt, som vi har arbejdet på med vores amerikanske partner igennem længere tid. På den ene side er det en helt almindelig renoveringssag med alle de traditionelle fag, men vi arbejder i princippet på amerikansk jord, og både juridisk, teknisk og sikkerhedsmæssigt stiller det særlige krav til vores team på sagen,« udtaler markedsdirektør Niels Jul Jakobsen fra Adserballe & Knudsen.

Alle Adserballe & Knudsens projektfolk samt underentreprenører skal gennemgå omfattende sikkerhedsprocedurer for at få lov til at arbejde på ambassaden.

FDC er hovedentreprenør på opgaven, der omfatter en gennemgribende renovering af både indvendige og udvendige arbejder på i alt 4.700 kvadratmeter. Hverken amerikanere eller danske entreprenører ønsker at sætte et prisskilt på opgaven.

Renoveringen er sat i værk og første skridt er at rive nogle af de eksisterende bygninger ned. Den danske entreprenør og FDC er ved at oprette en skurby, som ventes færdig i august. Når aktiviteten er højest, vil der være cirka 60 mand i gang på pladsen.

Arbejdet ventes færdigt i sommeren 2022.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden