Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Aarhus ser på muligheder for mere vild skov

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Aarhus Kommune har taget et skridt henimod mere vild skov tæt på byen, nærmere bestemt på 600 hektar af Marselisborgskoven.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Alternativets byrådsmedlem, Liv Gro Jensen, har tidligere fået parterne bag forliget om budgettet for 2019 til at sige ja til at lade Teknik- og Miljø-forvaltningen undersøge mulighederne for at omlægge Marselisborgskovene til urørt skov for at fremme biodiversiteten.

Teknik- og Miljøforvaltningen orienterede mandag aften udvalget om ideerne til, hvordan skovene kan omlægges. De fire scenarier, forvaltningen fremlagde møder tilfredshed hos Liv Gro Jensen.

»Det vigtigste for os er at stoppe den kommercielle skovdrift. Det er vores første prioritet. Vi ser også meget gerne dyrehold, « siger hun til Aarhus Stiftstidende.

Teknisk Udvalgs formand, Keld Hvalsø (EL), er også tilfreds ved udsigten til mere vild skov. Venstres rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek, skriver i en sms til Aarhus Stiftstidende, at han ikke har væsentlige kommentarer.

Avisen skriver, at de fire scenarier for vild skov kan ses på Aarhus Kommunes hjemmeside - siden var dog ikke tilgængelig ved redaktionens slutning.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden